Условия за ползване


     "SKI SECOND HAND"  е интернет страница, която представлява магазин за електронна търговия. Сайтът има специализирана насоченост в продажбата на ски, ски обувки, сноуборд и сноуборд обувки втора употреба. Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите.

    "SKI SECOND HAND"  си запазва правото да променя цените без  предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки. Описанията на всеки продукт са указани в текстовете към него. Всички запазени марки са притежание на техните собственици.   Продуктите, които се предлагат на сайта, са описани по вид и качество и са подредени в отделни категории по общи и сходни характеристики.

   "SKI SECOND HAND" не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените артикули, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. 
   След като получим Вашата поръчка, задължително ще се свържем с Вас по телефон или имейл,  за окончателно потвърждение и уточняване на подробности. 
   Способ за плащане -наложен платеж. 

   Продуктите се изпращат с опция "ПРЕГЛЕД".