002194 AK PINK, L146m, R10m Ръчно изработен шедьовър от Швейцария

002194 AK PINK,  L146m, R10m  Ръчно изработен шедьовър от Швейцария
002194 AK PINK,  L146m, R10m  Ръчно изработен шедьовър от Швейцария 002194 AK PINK,  L146m, R10m  Ръчно изработен шедьовър от Швейцария 002194 AK PINK,  L146m, R10m  Ръчно изработен шедьовър от Швейцария 002194 AK PINK,  L146m, R10m  Ръчно изработен шедьовър от Швейцария
Производител: AK.
Модел: Pink
Наличност: 1
Цена: 800,00лв. 600,00лв.
Количество:     - или -   Добави в "Желани"
Добави за сравняване

През 1996г., бившият ръководител на екипа на "Rossignol Racing", Алдо Куонен основава компанията „AK” за производство на ски. Желанието на Куонен е да постигне съчетание между технологично съвършенство и споделена страст към ски спорта. Иска да събере ентусиазирани скиори от цял ​​свят и ските му да бъдат общата връзка. AK е резултат от тази страст. Само на няколко избрани дилъри е разрешено да продават продуктите на AK. Целта е качество, а не количество. Всяка година се произвеждат само около 2000 чифта ски.

AK са ски,  изработени ръчно в Швейцария, със специален усет, дървеcна сърцевина, сандвич конструкция от Titanal и специално горно покритие Elastac.

Дамските ски АК PINK са спортни и елегантни едновременно. Те са толкова гъвкави и игриви, но едновременно с това и успокояващи. Можете да ги карате лесно и плавно, но също така агресивно, с висока скорост и къси завои. Благодарение на ELASTAK повърхността, която отнема вибрациите, винаги ще се чувствате комфортно. Определено ски, който ще Ви донесат много удоволствие.

дължина            146cm;

радиус                10m;

параметри         120mm - 67m - 101mm;

конструкция       Sandwich construction 

Elastac - материал на гумена основа, който, обира вибрациите, прави ските стабилни и значително облекчава умората на ставите по време на продължително каране.

Sandwich Construction - Специален метод на свързване на слоевете, в сандвич конструкция във влажна среда.Комбинирани са различни материали като дърво, стомана, стъклен ламинат, въглерод, полиетилен и др. Методът създава различни специфични точки на AK ски, което позволява Вие да регулирате твърдостта според нуждите Ви.

Core - Основният използван материал за сърцевина, се произвежда директно в Швейцария от вертикално ламинирани дървени ламели. За разлика от сърцевината от пяна,сандвич ядрото ​​има динамични механични свойства. Производството на такъв материал е скъпо, тъй като изисква прецизен подбор и сушене на материала. Уникалното ядро ​​на ските AK осигурява тяхното характерно сцепление, издръжливост и производителност на лед.

Base - За да бъдат оптимизирани свойствата на плъзгането е използван състезателен слайд с ултра висока молекулна плътност.

автомати           SALOMON 10, обхваща всякакъв размер обувки;

ниво                   напреднали, средно напреднали;

терен                  писта;

кантове              85 - 90%  дебелина, заточени;

повърхности      шлайфани.

Линк към цена на нови ски AK

https://www.sportgardena.com/en/online-shop/ski/alpin-ski/ak-ski-pink-plate-bindung-vist-vsp310-1318

Линк към официалния сайт на AK

https://ak-ski.ch/en/

AK Review